CCBC2   V2

Центр транскордонного співробітницва

Smaller Default Larger

Конкурсний відбір виконавців для створення і впровадження систем управління земельними ресурсами Рекомендовані

Конкурсний відбір виконавців для створення і впровадження систем управління земельними ресурсами

Шановні колеги!

Громадська організація «Центр транскордонного співробітництва» запрошує компетентних та зацікавлених виконавців прийняти участь у конкурсному відборі виконавця для створення і впровадження систем управління земельними ресурсами в шести об'єднаних територіальних громадах Херсонської області.

Детальний опис вимог до виконання завдань наведено у додатку 1.
У разі зацікавленості та можливості виконати завдання у зазначені терміни, прохання надати Вашу цінову пропозицію на офіційному бланку організації згідно форми наведеної у додатку 2 та функціональних завдань заповнених у відповідності до додатку 3.
Підписану та скріплену печаткою цінову пропозицію прохання надсилати до 31.01.2022 року (включно) на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. на ім'я керівника ГО «Центр транскордонного співробітництва». Пропозиції, що надійдуть пізніше 31.01.2022 року не братимуть участь в оцінці та будуть відхилені.
За результатами оцінки поданих пропозицій (що відбудеться 01.02.2022 р.), буде обрано переможця за критерієм «найнижча договірна ціна». Договірна ціна розраховується по формулі, наведеній в Додатку 1. Результати оцінки цінових пропозицій будуть повідомлені 02.02.2022 р.
Компанія, фактом подання цінової пропозиції, погоджується підписати договір та приступити до виконання завдань згідно вимог договору починаючи з 03.02.2022 р.

Запит послуг здійснено в рамках реалізації ініціативи «Система управління земельними ресурсами в громадах Херсонської області» грантової програми ПРООН проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області» (Фаза ІІ).

Завантажити файли для участі можливо за посиланнями:

 

З повагою,
керівник проекту
Ю.С. Вдовенко